Foto: Llibreria El Gat Pelut


Em costa decidir-me per un únic llibre, la llista de llibres que m’han impactat de debò no és gaire llarga i cada un s’ubica en moments vitals diferents, però si només en pogués triar un em quedaria amb La princesa promesa, de William Goldman, ara ja un clàssic de la literatura juvenil. Fa molt poc que Àtic dels Llibres l’ha editat per primer cop en català i ha recuperat també la traducció al castellà.

Tinc un record molt especial de la lectura d’aquest llibre d’aventures amb princeses, pirates, espadatxins, gegants, prínceps malvats i dolents amb sis dits a la mà. Va caure a les meves mans gairebé per casualitat i recordo que era capaç de transportar-me màgicament a Florin amb la Buttercap, el pirata Roberts i l’Iñigo Montoya. A més, sempre recordo l’anècdota del pròleg del llibre; em vaig passar mesos buscant informació del tal S. Morgenstern fins que vaig descobrir que… bé, no farem spoilers. Després vaig veure la pel·lícula i el vincle amb la història es va anar fent més i més estret.





El llibre recomanat

Títol:
La princesa promesa
Autor: William Goldman
Editorial: Àtic dels Llibres
Any d’edició: 2018


Qui el recomana

Llibreria:
El Gat Pelut
Adreça: carrer de Caballero, 58, Barcelona
Qui la cuida: Marta Gil Soler





L’ànima de la llibreria

El Gat Pelut és un projecte que es va coent a poc a poc, a foc lent. Els llibres i la lectura sempre han estat presents a la meva vida: no recordo gaire dies sense portar un llibre a la bossa i aprofitant cada petita estona que tenia per llegir. Quan em vaig quedar sense feina, el cuc de posar en marxa aquest projecte va anar fent-se cada cop més gran i vaig decidir vincular tres “dèries”, llibres i nens i gats, i fer-ne un tot en un.

El Gat Pelut és una llibreria de proximitat, per al barri, i té una especial cura dels nostres veïns més petits. Fem mèus d’entusiasme amb la literatura infantil i volem contribuir de manera especial a fomentar l’amor per la lectura entre els nostres petits amics. Amb tot, el catàleg que tenim és, com diu el nostre lema, per a nens i joves de 0 a 99 anys.

Foto: El Gat Pelut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa