Fa molts i molts anys, en una època en què els mags i les bruixes encara existien, hi va viure una noia que va decidir canviar el món. Santa Jordina és un àlbum, escrit per Inés Macpherson i il·lustrat per Pilarín Bayés, adreçat a aquelles famílies que busquen una llegenda de Sant Jordi diferent.

Per altra banda, La princesa, els llibres i el drac, escrit per Anna Manso i il·lustrat per Liliana Fortuny, és la història d’una princesa que troba en els llibres la manera d’enfrontar-se al drac que atemoreix tot el poble. I també hi ha un cavaller, Sant Jordi, que l’ajuda.

Sortegem un lot que els inclou aquests dos llibres que ha editat La Galera i n’obrim un (La princesa, els llibres i el drac) per tastar-lo. Per participar-hi només cal que ens envieu un mail amb el títol del llibre i el vostre nom i cognom a participacatorze@gmail.com * (la guanyadora és Marta Gómez Aliaga).

Foto: Catorze


* Les dades que ens faciliten els participants seran incorporades a la base de dades de Catorze amb la finalitat d’enviar-los per correu electrònic el nostre butlletí setmanal.

Santa Jordina


© Inés Macpherson, del text
© Pilarín Bayés, de les il·lustracions
© La Galera, SAU Editorial, 2017

La princesa, els llibres i el drac


© Anna Manso, pel text
© Liliana Fortuny, per les il·lustracions
© La Galera, SAU Editorial, 2018

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Montserrat Quer Riera a abril 12, 2019 | 13:42
    Montserrat Quer Riera abril 12, 2019 | 13:42
    M agrada la idea de la princesa canviada del paper de sempre

Nou comentari

Comparteix