El lot inclou des de torrons fins a catànies i carquinyolis.


Torrons Vicens va néixer el 1775 a Agramunt. Dos segles i mig després, segueixen treballant amb la memòria dels mestres torronaires. Utilitzant ingredients naturals i buscant un producte d’alta qualitat, en els darrers anys també han experimentat nous gustos, convertint-se en la marca que més n’ofereix. A banda dels torrons tradicionals, s’hi sumen els gastronòmics, que són fruit de la col·laboració entre el mestre torroner Àngel Velasco i el xef Albert Adrià. Us en presentem les novetats i us animem a participar al sorteig de dos lots de productes seus. Podeu participar-hi a través del post que n’hem fet a Instagram o enviant-nos un mail a [email protected]. Les guanyadores són Cristina Mir i Esther Corbella.


El torró Cruixent de neules està farcit de praliné d’avellana i té una cobertura de xocolata amb llet. Una delícia que conquistarà els amants de la xocolata i de les textures cruixents.



El torró de Mandarina amb Praliné d’Avellana presenta un fi praliné bombó d’avellana amb caramel de mandarina. Una combinació exquisida de textures i sabors que ens regala una envoltant sensació de frescor final al paladar. L’acompanya una cobertura de xocolata negra i decorat amb un cruixent d’avellanes caramel·litzades.



El torró Ristretto, és un deliciós torró de praliné de cafè “ristretto” amb avellana, ametlla i ganache de café “ristretto”. De sabor intens, els matisos del cafè es fusionen a la perfecció amb els de la xocolata formant una combinació molt original. A més, està recobert amb un deliciós embolcall de xocolata.



El torró Tou de festuc dona un gir conceptual al clàssic torró tou d’ametlla, incorporant-hi l’apreciat i deliciós fruit sec, que hi afegeix el verd intens. Està fet a quatre mans: per José Andrés i per Albert Adrià, que diu que: “L’únic límit a la imaginació durant el procés creatiu és mantenir l’essència d’allò que es pretén transformar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa