Foto: Fira Literal
Foto: Fira Literal

Catorze recomana la 8a edició de la Fira Literal, la fira d’idees i llibres radicals de Barcelona, que se celebrarà al recinte de la Fabra i Coats el cap de setmana dels dies 21 i 22 de maig de 2022.

El mes de maig la Fabra i Coats de Barcelona es converteix en la ciutat dels llibres radicals. S’hi reuniran més d’un centenar d’editorials independents per convertir-lo de nou en el punt de trobada de la cultura i el pensament crític. Aquesta edició, la 8a, coincideix amb el centenari de Joan Fuster i part de la programació gira al voltant de les seves idees, començant per l’aforisme que encapçala el cartell fet per l’estudi de creació Münster Studio.

A la nova edició de Literal es parlarà de cultura i transformació social, de literatura radical, de descolonització, de control social, de gènere, de classe, de la qüestió nacional, de la nova ruralitat i de ciutats feministes, de decreixement i ecosocialisme, de suport mutu, gestió del temps i salut mental, entre altres, i tot amb un format presencial on participaran un centenar d’editorials i se celebraran una cinquantena de converses, debats, presentacions, poesia i contacontes, entre altres activitats que podeu consultar en aquest enllaç. A més, es comptarà amb un mercat del llibre i una programació virtual.

A més, els dies 19 i 20 de maig, la fira reobrirà el seu espai professional, LITERAL PRO, un mercat professional del llibre radical especialitzat en pensament crític.

Què: la Fira Literal.
On: al recinte de la Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià, 20, Barcelona).
Quan: els dies 21 i 22 de maig de 2022.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa