T’ho desitjo tot

Que reconeguis la bellesa de les coses estranyes

Foto: Dawid Zawiła


Que sàpigues fugir del soroll i trobar el silenci. Que trobis el silenci en tu. Que tinguis una capsa de llumins llargs a prop. Que no et cremis. Que hi hagi les escales. La barana. Les golfes. I una finestreta de fusta. Que vegis que tot són llocs, que tot són persones. Que duguis l’anell que la Chelo et va posar a la seva paradeta del Carrer, per recordar d’estimar-te, i si no el portes, hi pensis quan et calgui. Que tinguis l’amor disponible. I no enyoris tant el que no pot ser. Que tinguis pau i sentis la llum d’hivern a la cara. Que reconeguis la bellesa de les coses estranyes. Que siguis generosa amb el present. Que facis coses diferents, que duren més.

Que tinguis una barca a prop de casa i sàpigues escoltar el vent. I t’empenyi la intuïció que hi ha alguna cosa més. Que et sàpigues curar. Que siguis més forta que els pensaments destructius. Que quan t’obris una mica, algú et regali un no passa res, no n’hi ha per tant, tot anirà bé, i t’ho creguis. Que et protegeixis de les coses nocives a què t’enganxes mentre t’enganyes. Que no amaguis tan endins allò. Que siguis honesta quan escriguis. Que (et) deixis anar. I que no oblidis com d’excepcional és estar viva.

Comentaris

  Anònim Desembre 24, 2019 9:09 pm
  Llegir-te sempre m'emociona i commogui fins a les llàgrimes. Bon Nadal
  Anònim Desembre 25, 2019 11:34 am
  M’ha il.miminat el matí
  Anònim Desembre 26, 2019 1:06 pm
  Agraeixo a dues persones. La primera per escriure realitats tan boniques i sembla una font de bondat i amb les seves paraules toca els sentiments. La segona, una persona que és molt important en la neva vida que ha fet d’aquest missatge la seva felicitació de Nadal i que l’estimo molt i espero que per sempre.
  Anònim Desembre 29, 2019 12:29 am
  Q bonic, q proper...fantastic. Et guardo!!!
  Anònim Desembre 31, 2019 4:15 pm
  Quin tresor aquest text Gràcies, gràcies, gràcies
  Anònim Gener 1, 2020 11:53 am
  Quin bon començament d'Any! Amb paraules tan ben posades, fa goig obrir el cor i deixar-hi entrar tot el bo i passar el que no és tant... Gràcies!

Nou comentari

Coneix la història de les científiques
El CosmoCaixa posa el focus en la imprescindible aportació de les dones al món científic
Més entrades...