Et vaig regalar el meu riure

Avui fas anys, vida, i no cabia en els meus plans enamorar-me de tu

Foto: jay grandin


 

Et dic que no sé què escriure aquesta setmana i tu, molt seriós, em dius per telèfon que em posi la teva gorra, aquella blanca de les lletres, que tu ho fas sempre que no et surt un gag, te la poses i llavors, sí. El pitjor és que sé que m’ho dius de veres. 
 
M’avises que portes de Barcelona un superobjecte, que fliparé, que m’encantarà. I resulta que és un aparell de dentista que tira aigua a pressió entre les genives.
 
Recordo que, pel meu aniversari del primer any que festejàvem, no te’n vas poder estar, no et podies esperar fins que fos el dia i em vas suplicar que obrís el regal abans. I eren dues tasses de càmping amb un bitllet de cinquanta euros dintre de cadascuna. I la teva cara de satisfacció. I el meu atac de riure èpic.
 
La vam haver d’inventar, aquesta manera d’amor tan nostra. Quedava tan fora de lloc, enamorar-me de tu, però ja saps que no soc d’històries típiques. Que m’agrada l’amor particular. Vam haver de crear un espai nou on fer cabre la diferència, de tants passats com teníem. Avui fas anys, amor, i la broma que a veure qui serà el primer a perdre –bava per un cantó de la boca, el caminar, la memòria–, comença a ser veritat però tant és. Els dies són divertits mentrestant.
 
Ho vaig decidir un dia, et regalava el meu riure, tot, per a tu, per sempre, i ara només ric del tot quan tu vols, sort que ho vols sovint.
 
Avui fas anys, vida, i no cabia en els meus plans enamorar-me de tu, que em parles per walkie-talkie, que em despertes cada nit, que et compres tu els regals d’aniversari per assegurar-te que t’agradaran, però et vaig regalar el meu riure, i ara només ric amb tu.

 

Comentaris

    Anònim Setembre 19, 2017 10:02 am
    Que bonic Maria. El text i l'amor que teniu. Felicitats als dos. Anna
    Anònim Setembre 20, 2017 12:41 pm
    Es curios pero molt agradable descubrir que ipot haber tantes maneres de demostrarse amor.

Nou comentari

Manuel Forcano
I dins el pit / el vol d'un ocell a qui ha defallit sota les ales / l'aire
Més entrades...