Il·lustració: Eva Armisén


Has baixat al centre amb metro però desfaràs el camí a peu. Fa un dissabte de faldilles sense mitges, de volar pel carrer. L’Spotify t’ofereix una llista de cançons optimistes i respons que per què no.

Aquest sol i aquest cel sembla que diguin, volen dir, diuen que tot anirà bé. Enfiles passeig de Gràcia amunt cantant now I’m walking on sunshine. Un estampat de flors et fa l’ullet des d’un aparador, però l’ignores. Encara tens per estrenar aquell vestit blanc que no feia joc amb un estiu d’hivern.

A l’Starbucks reparteixen gotets de caputxino amb xocolata: n’agafes un. Et sents renéixer i et fa por que sigui una falsa alarma. Poses a prova les ulleres progressives intentant llegir d’un tros lluny Travessera de Gràcia, Torrent de l’Olla, Plaça de la Revolució. De prop també t’hi veus: la Gemma celebra per mail que ha atrapat el temps i l’Angeli t’envia un t’estimo per whatsapp. Truques a ta mare, que està tan refredada com tu.

Et regales un suc d’api, poma, cogombre i gingebre. Ja a Providència, saludes les margarides del balcó de la Mònica. Vols creure que res pot anar malament: per aquest sol groc, per aquest cel blau, per aquest suc verd. It’s a beautiful day and I can’t stop myself from smiling, et canta algú a l’orella.

Eva Piquer

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Sali a abril 20, 2016 | 05:04
  Sali abril 20, 2016 | 05:04
  Quan el temps convida s'ha d'acceptar. Gràcies per compar-tir-ho, ha estat un plaer música inclosa.
 2. Icona del comentari de: Anònim a abril 20, 2016 | 11:46
  Anònim abril 20, 2016 | 11:46
  Molt bonic i inspirador. Genial il.lustració. només em sobren les marques. Gràcies
 3. Icona del comentari de: glòria olivella a abril 21, 2016 | 11:38
  glòria olivella abril 21, 2016 | 11:38
  Ai,Eva P., avui les teves sandàlies blanques no. Cal recuperar les botes ja arxivades fins a l'hivern vinent. I l'Eva A., segur que ja vola lluny lluny. No es treu mai les ales ella. Molts beautiful days a totes dues passejant i volant.
 4. Icona del comentari de: PAYETA a maig 05, 2016 | 17:03
  PAYETA maig 05, 2016 | 17:03
  Molt bonic. Cinc dies després d'aquest article la vida m'ha donat un dels cops més forts que he viscut. I ara veig lluny aquest primavera. M'agradaria aferrar-m'hi i pensar que tot anirà bé. Everything is gonna be all right! Gràcies Eva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa