Foto: Film Symphony Orchestra


Sortegem una entrada doble per a l’homenatge a John Williams que farà la Film Symphony Orchestra el dia 9 de desembre de 2018 a les 19h de l’Auditori. Si hi voleu participar, envieu-nos un mail abans del 4 de desembre a participacatorze@gmail.com. Ens posarem en contacte amb el guanyador via mail.

La Film Symphony Orchestra presenta un doble programa especial en homenatge al compositor John Williams, un dels més coneguts i reconeguts creadors de bandes sonores per a cinema. Guanyador de cinc premis Oscar a la millor música, i nominat desenes de vegades per les seves creacions, els temes musicals de Williams ja formen part de la cultura popular i de la memòria col·lectiva.

L’orquestra, dirigida per Constantino Martínez-Orts, interpretarà més de 30 bandes sonores, repartides en dos programes diferents, entre les quals les que van reportar-li el reconeixement de l’Acadèmia, com les que va escriure per a Schindler’s List, o Star Wars, amb un vestuari especial creat per a l’ocasió. Us oferim 14 de les bandes sonores incloses al programa del concert més representatives del compositor:


1. E.T. the Extra-Terrestrial.


2. Born on the Fourth of July.


3. Harry Potter and the Philosopher’s Stone.


4. Catch Me If You Can.


5. Schindler’s List.


6. The Adventures Of Tintin.


7. Jaws.


8. Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark.


9. Hook.


10. Superman.


11. Jurassic Park.


12. Close Encounters of the Third Kind.


13. Memoirs of a Geisha.


14. Star wars: A New Hope.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carbal a desembre 01, 2018 | 11:42
    Carbal desembre 01, 2018 | 11:42
    Ha de ser impressionant. Només de pensar-ho m' emociono.
  2. Icona del comentari de: francina a desembre 01, 2018 | 18:31
    francina desembre 01, 2018 | 18:31
    La música és per mi una de les coses més importants de les pel.licules. Més d'una vegada, lo millor. N'hi ha una pel.licula que el cor em va sembla que es parava i va ser ET, en el momento que l'Ellot en la bicicleta vola… quin gran moment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa