Foto: Tucxonerecords

Marcus I & The Tucxone Army treuen un nou disc, Inner Calling. Les cançons més especials del músic són:

1. Black Wa-da-da, Burning Spear.
2. Small Axe, Bob Marley and The Wailers.
3. The Love Of a Woman, Horace Andy.
4. Children Of the Ghetto, Senya.
5. Croaking Lizard, The Upsetters and Prince Jazzbo.
6. Rocking Time, Dennis Brown.
7. Revelation Time, Max Romeo.
8. Don’t Trouble Trouble, Johnny Clarke.
9. Mama Say, The Heptones.
10. Willo Tree, Alton Ellis.
11. Graduation In Zion, Kiddus I.
12. Shame & Pride, Leroy Smart.
13. Unconquered People, Israel Vibration.
14. Jah Give Us Life, Wailing Souls

Nou comentari


Icona de pantalla completa