Davant del Mediterrani i veient com el vespre es converteix en nit. La platja del Bogatell de Barcelona serà, el dissabte 23 i el diumenge 24, l’escenari on es celebraran Els concerts de la Mercè d’Estrella Damm. On es compartiran cançons que ens han acompanyat aquest estiu, i d’altres, tota la vida. A més, els qui no hi puguin anar tindran una alternativa: veure’l via streaming a través del Facebook i el Twitter d’Estrella Damm. Descobrim quins seran els grups que actuaran de la millor manera: escoltant-los.


Dissabte 23 de setembre, a partir de les 21.30:

La serotonina de Manel
Estiraran el fil del seu disc Jo competeixo que, amb un so més electrònic que mai, ja ha girat per escenaris de París, Londres, Dublín, Berlín, Hamburg i Colònia.



Txarango, com una lluna a l’aigua
Uniran festa i reivindicació en un mateix escenari i en diverses cançons que comparteixen una direcció: El cor de la Terra.



La Barcelona dels Buhos
El grup de Calafell ballarà i ens farà ballar amb el títol del seu últim disc: Lluna plena.



Diumenge 24 de setembre, a partir de les 19.00.

Rumberos, pugin a l’escenari!
Formada per grups com La Pegatina, Gertrudis i Sabor de Gràcia, aquest conjunt ret homenatge a la rumba de 1992.



Joan Miquel Oliver, des del fons del mar.
Membre dels enyorats Antònia Font, amb el seu nou disc Atlantis incorpora ritmes que van de l’antifolk a l’electrònica i de la rumba al funk passant pel pop.



La primavera de Mishima.
El seu directe comptarà amb les cançons del seu nou disc, Ara i res, que viatja entre les llums i les ombres de la vida. El grup liderat per David Carabén ja és un referent de l’indie català.



Sopa de Cabra, de l’Empordà a Barcelona.
Sopa de Cabra, un dels grups que han marcat els últims 30 anys de la història del rock en català, tancarà l’escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa