Barcelona, ballant amb el mar

Estrella Damm posarà ritme a les festes de la Mercè

Arxivat a: Cançó, El piano

Davant del Mediterrani i veient com el vespre es converteix en nit. La platja del Bogatell de Barcelona serà, el dissabte 23 i el diumenge 24, l’escenari on es celebraran Els concerts de la Mercè d’Estrella Damm. On es compartiran cançons que ens han acompanyat aquest estiu, i d’altres, tota la vida. A més, els qui no hi puguin anar tindran una alternativa: veure’l via streaming a través del Facebook i el Twitter d’Estrella Damm. Descobrim quins seran els grups que actuaran de la millor manera: escoltant-los.


Dissabte 23 de setembre, a partir de les 21.30:

La serotonina de Manel
Estiraran el fil del seu disc Jo competeixo que, amb un so més electrònic que mai, ja ha girat per escenaris de París, Londres, Dublín, Berlín, Hamburg i Colònia.Txarango, com una lluna a l’aigua
Uniran festa i reivindicació en un mateix escenari i en diverses cançons que comparteixen una direcció: El cor de la Terra.La Barcelona dels Buhos
El grup de Calafell ballarà i ens farà ballar amb el títol del seu últim disc: Lluna plena.Diumenge 24 de setembre, a partir de les 19.00.

Rumberos, pugin a l’escenari! 
Formada per grups com La Pegatina, Gertrudis i Sabor de Gràcia, aquest conjunt ret homenatge a la rumba de 1992.Joan Miquel Oliver, des del fons del mar. 
Membre dels enyorats Antònia Font, amb el seu nou disc Atlantis incorpora ritmes que van de l’antifolk a l’electrònica i de la rumba al funk passant pel pop. La primavera de Mishima. 
El seu directe comptarà amb les cançons del seu nou disc, Ara i res, que viatja entre les llums i les ombres de la vida. El grup liderat per David Carabén ja és un referent de l’indie català. Sopa de Cabra, de l’Empordà a Barcelona. 
Sopa de Cabra, un dels grups que han marcat els últims 30 anys de la història del rock en català, tancarà l’escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell. 


 

Nou comentari