El Canet Rock va néixer el 1975. Els temps han canviat. Però el compromís de fer d’altaveu de les propostes musicals es manté viu. És per això que el proper 1 de juliol del Pla d’en Sala de Canet de Mar cantarà i ballarà al ritme de Txarango, Jarabe de Palo, Els Amics de les Arts, Zoo, Sopa de Cabra, Itaca Band, La Iaia, Gossos, Doctor Prats, Buhos, Miquel del Roig i de la darrera incorporació: L’hora del joglar.

Totes les generacions hi estan convidades: des dels més petits fins als més grans. I si aquesta és una oportunitat per passar-t’ho bé amb els amics, també ho pot ser per fer-ho amb els fills. Fem un repàs per 14 motius que ens empenyen a compartir el Canet Rock en família.


1. És una oportunitat per passar el dia a la platja amb els nens, fer una paella a peu de sorra i quan cau el sol, anar a ballar en família.

2. És una activitat que surt gratuïta als menors de 8 anys i només al 50% als nens d’entre 8 i 12 anys.

3. Rodalies ofereix un 30% de descompte per a tothom que arribi a l’estació de Canet de Mar des de qualsevol punt del país. Per tant, surt més barat que habitualment.

4. Per als qui prefereixin venir en cotxe, hi ha places d’aparcament arreu de Canet de Mar.

5. Gaudir en família de les propostes musicals que hi ha: des dels clàssics com Sopa de cabra i Jarabe de Palo, fins als més moderns com Itaca band i Doctor Prats.

6. Que els petits descobreixin la riquesa que hi ha en la varietat de grups i d’estils.

7. Que els menuts vegin en directe la música que sona a casa i que descobreixin com és en directe allò que tant els agrada ballar al menjador els diumenges al matí.

8. Conèixer un festival amb història i poder-ne formar part: els avis expliquen als seus néts allò que ells van viure, mentre els néts ho viuen en pròpia pell.

9. Permet conèixer i descobrir els carrers i la vida d’un poble com Canet de Mar, vestit de festa de dalt a baix.

10. Passejar tranquil·lament per les paradetes que hi ha no només al poble, també a dins del festival.

11. Gaudir de diferents food tracks sans i divertits, ja que la zona de restauració ofereix menjar infantil i a prova d’al·lèrgies.

12. Poder triar la zona del concert que més agradi: des de l’eufòria de la primera fila, fins al turonet de dalt del Pla d’en Sala –que és un bon lloc perquè els nens juguin–, fins a poder a les taules i les cadires que et permeten descansar sota una morera.

13. Que els fills puguin fer altres amics, ja que cada vegada són més les famílies que s’hi animen.

14. Créixer vivint i vibrant amb la cultura.

Foto: Canet Rock

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa