Foto: Personal Creations


L’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm celebra al costat de les famílies les Festes de la Mercè. L’espai oferirà el 24 i 25 de setembre una agenda plena d’activitats i concerts per a petits i grans. La música s’obrirà lloc amb els concerts de Lloyd Cole, Sr. Chinarro, Da Souza, C. Tangana, Triángulo de Amor Bizarro, El Petit de Cal Eril, Saul Williams i Konono N.1.


Entre els espectacles audiovisuals trobarem l’espectacle làser que, a càrrec de la companyia PlayModes, fusionarà llums i sons en una combinació dels seus projectes Blaus i Phi. Per altra banda, La tempesta, de la companyia Efímer, dins la seva cúpula ens durà a un viatge de sensacions combinant música i efectes.

Al carrer Rosselló hi haurà activitats que ens permetran entrar al món del so, de la llum i del moviment gràcies a una instal·lació feta amb diferents materials en desús reconvertits en jocs. També hi haurà una sala minúscula dins d’una caravana, amb capacitat per a set persones, que projectarà pel·lícules internacionals d’animació.

A més a més, al pati Montserrat Roig hi haurà un espai infantil per a nens i nenes de zero a tres anys amb quinze jocs diferents relacionats amb els sentits: obrir i tancar cremalleres, treure pilotes de diferents tamanys i colors o amagar-se dins d’una caseta. També hi haurà balancins, construccions i peluixos gegants per jugar.

Foto: Estrella Damm

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa