Foto: Universitat de Barcelona


Una de les maneres per fer que el fred faci menys fres és escoltar bones cançons. La Universitat de Barcelona ens torna a oferir els Vespres d’hivern en un lloc majestuós i en un ambient íntim: el seu paranimf. Enmig de Barcelona és en aquest espai –catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional– on se celebren els actes més solemnes: des de les inauguracions de curs i les investidures de doctor honoris causa fins a aquests concerts càlids i acollidors.

Així doncs, amb l’objectiu de servir d’empenta i d’altaveu a les noves propostes, és una oportunitat per obrir les orelles i conèixer nous artistes. L’entrada és gratuïta i trobareu les invitacions al seu web (a baix us indiquem a partir de quan). Fem un tast musical dels quatre concerts que hi sonaran els quatre divendres de febrer.

Foto: Universitat de Barcelona


Tarta Relena i tot el que es pot fer amb la veu.
El divendres 1 de febrer a les 20:00.
La Marta i l’Helena arrangen cançons i poemes a dues veus, jugant amb harmonies i polifonies i experimentant amb tècniques, colors i timbres. És així com, amb els mínims elements troben la màxima expressió. Invitacions disponibles a partir del 18 de gener.



Marta Cascales Alimbau, des de la intimitat d’un teclat.
El divendres 8 de febrer a les 20:00.
Pianista i compositora de formació clàssica, amb una voluntat moderna i profunda delicadesa. Presenta el seu EP de debut, Light-House, acompanyada, en directe, de la violinista Mireia Vila i la violoncel·lista Irene Labrador. Invitacions disponibles a partir del 30 de gener.



Escarteen Sisters, de la família a la música i de la música a l’amor.
El divendres 15 de febrer a les 20:00.
El duet format per les germanes Flavia i Laia Escartín presenta el seu primer disc amb composicions pròpies i arranjaments de cançons emblemàtiques. Música orgànica i evocadora per a dues veus, violí i violoncel amb qui s’apropen a qui més estimen. Invitacions disponibles a partir del 7 de febrer.



El magnetisme d’Awwz.
El divendres 22 de febrer a les 20:00.
La Gemma és una productora i DJ que s’ha convertit en una de les artistes referencials de l’estat i de Llatinoamèrica. Amb els seus beats futuristes, pop i R&B contemporanis, dibuixa una cascada sonora magnètica. Invitacions disponibles a partir del 14 de febrer.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa