Sortegem 2 entrades dobles per al concert que l’orquestra Academy of Ancient Music farà el 10 d’agost al Festival de Torroella. Si hi voleu participar, envieu-nos un mail abans del 7 d’agost a [email protected]. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

Georg Philipp Telemann va morir fa 250 anys i l’Academy of Ancient Music l’homenatjarà fent un recorregut per la seva obra amb instruments d’època. L’orquestra, fundada el 1973 per Christopher Hogwood, ha tocat a gairebé tots els continents i ha arribat a publicar 300 discos que inclouen gravacions d’òperes, guardonades amb els premis Brit i Grammy i cantades per artistes com Cecilia Bartoli, Emma Kirkby i Joan Sutherland. A més a més, han proposat lectures pioneres de les simfonies de Haydn, Mozart i Beethoven.

Actuaran al Festival de Torroella, que compta amb la col·laboració d’Estrella Damm, el dijous 10 d’agost a les 22:00 a l’auditori Espai Ter. I ho faran sota la direcció de Pavlo Beznosiuk que, amb una llarga carrera internacional com a solista, músic de cambra, concertino i director, se l’ha considerat un dels violinistes barrocs més importants d’Europa. Rachel Brown tocarà la flauta. La intèrpret ha impartit classes magistrals a tot el món i actualment és professora de flauta barroca al Royal College of Music de Londres. Alastair Ross, al clavicèmbal, va ser corista a la Christ Chuch i va estudiar orgue al New College d’Oxford.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa