El qüestionari «Quilòmetre zero», patrocinat pels supermercats Bonpreu i Esclat, pretén retratar –en només 14 preguntes– les persones entrevistades a partir dels seus gustos, costums i consums. Això és el que ens ha respost el músic Èric Vinaixa.

Foto: Pep Daudé


1. Què t’agrada més que res?
Veure ma filla contenta, les escapades a algun lloc perdut del món amb els meus, escoltar un disc sencer al cotxe, celebrar un gol del Barça amb els amics, les sobretaules carregades de complicitat, i el moment en soledat quan saps que tens una cançó nova entre les mans.

2. Què valores més dels altres?
La sensibilitat, l’empatia, el sentit de l’humor i la lleialtat.

3. Un llibre:
Vida, memòries de Keith Richards.

4. Una cançó:
Un dia, fa molts anys, vaig decidir que seria Honky Tonk Women, dels Stones. Encara ara, de tant en tant, la colo en algun directe.

5. Una pel·lícula:
Cadena perpètua, de Frank Darabont. O potser La vida és bella, de Roberto Benigni… No, Cadena perpètua.

6. Un plat:
M’encanta el sushi en totes les seues varietats, mentre no m’hi posin formatge.

7. Una paraula:
Llibertat. Si no et sents lliure, estàs condemnat a trampejar entre el gris i el negre. També m’agraden molt paraules com “saboc”, “sostova’t” i “paracompteu”. Coses meues…

8. Què menges per esmorzar?
En dejú, una llimona espremuda amb aigua calenta. Després, un entrepà. I no em fotis galetes o una ensaïmada de Mallorca perquè no responc de mi…

9. On t’agradaria viure?
A Miravet, és clar! A la vora del riu, veient lo Castell, la Sanaqueta i el Molinot. Baixant en bicicleta a l’Arenal i saltant des del Pas de Barca, riu avall, abans de fer el vermut…

10. Què et fa por?
Que li pugui passar alguna cosa a ma filla. O que em passi a mi, i no la pugui veure créixer fent el seu cicle vital, mentre la vigilo de reüll.

11. De què et penedeixes?
A part de si algun cop he fet mal als qui m’estimo, diria que de no haver apartat abans la gent tòxica que m’he trobat pel camí. Però, de totes maneres, forma part del procés de créixer.

12. A quina secció del supermercat és més fàcil trobar-te?
Fruites, sucs i aigües. Autèntic rock and roll, eh? Ah! I lluny dels formatges i dels frigorífics (excepte quan vaig a buscar la mítica Condesa un dia de festa major!).

13. Què no et falta mai a la nevera?
Pastanagues, llimona, kuzu i coses dolces (soc molt llèpol).

14. Què és l’última cosa que has comprat?
Unes ulleres per anar a la piscina. Als 40 vaig a tope! Potser nedaré i tot…


Si voleu participar en el sorteig d’un lot de productes dels supermercats Bonpreu i Esclat, deixeu-nos el vostre nom i adreça electrònica com a comentari (no els publicarem per respectar la vostra privacitat) o bé ens envieu nom i mail a través d’un missatge privat de Facebook, de Twitter o d’Instagram. També ens podeu enviar un correu a participacatorze@gmail.com Anunciarem el nom del guanyador el divendres 30 de novembre i teniu temps fins al dia abans per participar-hi. (La guanyadora ha estat Vanessa Junqué).

La guanyadora del sorteig del divendres 16 de novembre (14 respostes de Sílvia Soler) és Iolanda Agustina Cardona.

Conxita Barrieras, guanyadora del sorteig del divendres 9 de novembre (14 respostes de Gemma Humet), amb el seu lot.* Les dades que ens proporcionin els participants s’incorporaran a un fitxer automatitzat de dades personals titularitat de Bonpreu-Esclat, amb l’objectiu de gestionar la participació en el concurs i realitzar les tasques inherents a aquest. Un cop finalitzada l’elecció del guanyador setmanal, seran incorporades a la base dades de Catorze, així com a les de Bonpreu-Esclat amb la finalitat d’enviar-los informació comercial de Bonpreu-Esclat. Podeu consultar les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa