El qüestionari «Quilòmetre zero», patrocinat pels supermercats Bonpreu i Esclat, pretén retratar –en només 14 preguntes– les persones entrevistades a partir dels seus gustos, costums i consums. Això és el que ens ha respost la poeta Sònia Moll (Barcelona, 1974).

Foto: Txus Garcia


1. Què t’agrada més que res?
Nedar nua al mar.

2. Què valores més dels altres?
La lleialtat. Que coneguin el punt exacte de flotació que podria enfonsar-me i decideixin, lliurement i conscientment, no bombardejar-lo mai.

3. Un llibre:
El evangelio según Jesucristo, de Saramago. El rellegiria ad infinitum.

4. Una cançó:
Tú que vienes a rondarme, de Maria Arnal i Marcel Bagés.

5. Una pel·lícula:
A Single Man, de Tom Ford.

6. Un plat:
Les albergínies farcides de la meva tia Pilar de Ciutadella.

7. Una paraula:
Julivert. La vaig descobrir al parvulari i vaig passar molts mesos sense tenir ni idea de què volia dir.

8. Què menges per esmorzar?
Torrades amb oli d’oliva i sal. I un cafè americà.

9. On t’agradaria viure?
A Sant Andreu, on ja visc, mentre l’especulació immobiliària m’ho permeti. Algun dia, en un poble no gaire petit amb la muntanya a l’esquena.

10. Què et fa por?
El feixisme.

11. De què et penedeixes?
D’haver perdut tants anys de la meva vida a l’armari. D’haver confiat en amistats que no ho eren. D’haver practicat “pesca d’arrossegament” en les primeres relacions. De no haver-me atrevit a tornar a Xile quan en vaig tenir l’oportunitat.

12. A quina secció del súper és més fàcil trobar-te?
A les pastes i els arrossos.

13. Què no falta mai a la teva nevera?
Ceba tendra i alls.

14. Què és l’última cosa que has comprat?
Un imant de nevera, per no oblidar les ganes de tornar a veure àguiles al coll de Comiols.


Si voleu participar en el sorteig d’un lot de productes dels supermercats Bonpreu i Esclat, deixeu-nos el vostre nom i adreça electrònica com a comentari (no els publicarem per respectar la vostra privacitat) o bé ens envieu nom i mail a través d’un missatge privat de Facebook, de Twitter o d’Instagram. També ens podeu enviar un correu a participacatorze@gmail.com (el guanyador és Joan Fernàndez Castillo).

La guanyadora del sorteig del divendres 6 de setembre (14 respostes d’Ada Castells) és Gemma Guerola de Rocafiguera.

L’Albert Filella, guanyador del sorteig del divendres 30 d’agost (14 respostes de Xavier Graset), amb el seu lot.* Les dades que ens proporcionin els participants s’incorporaran a un fitxer automatitzat de dades personals titularitat de Bonpreu-Esclat, amb l’objectiu de gestionar la participació en el concurs i realitzar les tasques inherents a aquest. Un cop finalitzada l’elecció del guanyador setmanal, seran incorporades a la base dades de Catorze, així com a les de Bonpreu-Esclat amb la finalitat d’enviar-los informació comercial de Bonpreu-Esclat. Podeu consultar les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa