Vols fer la teva pel·lícula d’animació a casa o amb els teus amics? El CCCB ha creat Bioscopi, un projecte que convida els infants (a partir dels set anys) i joves a fer petits curtmetratges perquè mostrin la seva mirada sobre la vida i el món. A partir d’imatges en moviment de dibuixos o objectes, poden explicar allò que desitgen, allò que enyoren, allò que pensen. I amb cada curtmetratge que rebin es construirà una pel·lícula col·lectiva.

Les instruccions per crear-ho, ja sigui a casa amb l’ajuda de la família o a classe, les trobareu aquí, i es pot fer en diversos formats: sol, en parella o en grup. A més a més, també s’ofereix l’opció, a famílies i grups escolars de secundària i de cicles formatius, de fer un taller presencial al CCCB: només cal que ho sol·licitin al Servei Educatiu del CCCB. Us ensenyem les animacions, plenes de reflexions i confessions, que han rebut fins ara.


1. No sabem ben bé perquè estem junts: haurà sigut el destí?2. Si pogués tornar al passat i gravar un moment de la meva vida, triaria el primer dia que vaig anar a l’escola, quan tenia tres anys, per poder veure quina cara feia.3. Jo, si pogués tornar al passat i gravar un moment de la meva biografia, tornaria corrents al sofà de casa la meva àvia a mirar qualsevol pel·lícula un diumenge a la tarda amb ella i comentar-la i riure juntes.4. Deixeu-nos anar al nostre ritme!5. A mi lo que em fa més vergonya és, emmm, no sé, cantar davant d’algú, emmm, alguna videotrucada, aquestes coses.6. Sí tengo algo en lo que pienso seguidamente.7. Jo, si pogués tornar enrere i gravar un moment, seria quan tenia cinc anys, que vaig anar a París amb la meva mare, el meu pare i el meu germà, que estàvem a la torre Eiffel i jo m’estava menjant un croque-monsieur, i recordo que va ser molt bo.8. El lloc on m’agradaria viure seria un clar del bosc amb una cascada i un llac, a una cabana amb un cavall i una canoa.9. Quan després de vacances tornem al col·le, també em fa una mica de vergonya perquè he canviat, i tot això, i pues… em fa vergonya.10. El sitio donde estoy mejor es la cama porque entonces puedo leer acurrucadito.11. Me gustaría tener más hermanos y hermanas.12. Me gustaría volver al pasado y cambiar algo que hice mal.13. No me arrepiento nada.14.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa