Foto: Nicolas Lobos
Foto: Nicolas Lobos

Catorze recomana els Cafès científics de la UB, les trobades que, amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), la Universitat de Barcelona organitza el dijous 23 de setembre al jardí Ferran Soldevila de l’Edifici Històric, en què experts de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements en un ambient distès i proper.

Durant la jornada es faran dues sessions matinals adreçades a estudiants de secundària:

El cicle vital: naixement i mort (10:30 h, Espai Vestíbul), amb Montserrat Celdran (Facultat de Psicologia); David Márquez (Facultat de Matemàtiques i Informàtica); i Ramon Salazar (Facultat de Medicina i Ciències de la Salut).
Viurem a Mart? (10:30 h, Espai Hivernacle), amb Andrea Butturini (Facultat de Biologia); Xavier Jarque (Facultat de Matemàtiques i Informàtica); Jordi Miralda (Facultat de Física); i M. Elena Xuriguera (Facultat de Química).

Les altres quatre sessions tindran lloc a la tarda i estan pensades per al públic general:

La revolució digital, estem tots preparats? (17 h, Espai Vestíbul), amb Roser Sala Llonch (Facultat de Medicina i Ciències de la Salut); Oliver Diaz Montesdeoca (Facultat de Matemàtiques i Informàtica); Joost J. Joosten (Facultat de Filosofia); i Juli Ponce Sole (Facultat de Dret).
Residus i microplàstics (17 h, Espai Hivernacle), amb Sergi Astals (Facultat de Química); Jaume Pellisé (Facultat de Dret); Anna Sanchez (Facultat de Ciències de la Terra); i Mònica Serrano (Facultat d’Economia i Empresa).
Ciutats de futur: intel·ligents i dinàmiques (19 h, Espai Hivernacle), amb M. Carme Llasat Botija (Facultat de Física); Maite López Sánchez (Facultat de Matemàtiques i Informàtica); i Elisabet Viladecans-Marsal (Facultat d’Economia i Empresa).
Etiquetatge: sabem què comprem? (19 h, Espai Hivernacle), amb Mariluz Latorre Moratalla (Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació); Elena Maestre (Facultat de Medicina i Ciències de la Salut); i Jaume Pellisé (Facultat de Dret).

L’assistència és gratuïta però l’aforament serà limitat i caldrà fer prèviament la reserva. Podeu consultar-ne tots els detalls al web de La UB divulga.

Què: els Cafès científics de la UB.
On: al jardí Ferran Soldevila de l’Edifici Històric de la UB.
Quan: el dijous 23 de setembre de 2021.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa