Catorze entra al Top 10 dels mitjans digitals en català

El mes de març del 2016 vam sumar la xifra rècord de 358.000 usuaris únics

Arxivat a: Estudi

Foto: Catorze Edicions


Catorze ja és el novè mitjà digital en català en nombre d’usuaris únics, segons certifica l’OJD. Ens consolidem com el primer mitjà cultural en l’àmbit digital, i som també el primer mitjà del rànquing que té uns continguts no generalistes. El passat mes de març vam tornar a batre un rècord d’audiència i ens vam situar en els 357.935 usuaris únics.

Amb relació als mesos anteriors, hem augmentat l’audiència en tots sentits: durant el mes de març vam rebre 583.761 visites i les pàgines vistes van ser 767.791. La durada mitjana d’una visita a Catorze va ser de 5 minuts i 37 segons.

A les xarxes socials, ja tenim més de 47.000 seguidors de la nostra pàgina de Facebook i més de 12.500 seguidors del nostre compte de Twitter.

Un cop més, hem de donar les gràcies a tots els que creieu en nosaltres i ens esteu fent costat en aquesta aventura arriscada (molt) i preciosa (més). Volem agrair el suport que rebem dia rere dia per part de col·laboradors, anunciants, patrocinadors i lectors.

Ens fa molta il·lusió que siguem tants, i tenim moltes ganes de continuar creixent. Visca la cultura i la vida.
 

 

Comentaris

    Glòria Olivella Abril 15, 2016 4:01 pm
    Aventurers arriscats i preciosos, us felicito. Visca vosaltres i nosaltres. Tots junts 358.000. I tots únics. Aquí una seguidora-lectora que us fa sempre visites curtes per anar-vos assaborint a mossegadetes. Acostumo a començar per menjar-me les paraules de l'Eva P. i el dibuix de l'Eva A.

Nou comentari

Estimar-te com la terra
I al record les tardes bones / i cançons a mig desfer
Més entrades...