Foto: Universitat de Barcelona


Catorze recomana la nova edició, i ja és la VIIIa, de la Festa de la Ciència que la Universitat de Barcelona celebrarà els dies 27 i 28 de maig a l’Edifici Històric de la UB. L’assistència és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament perquè l’aforament serà limitat.

La Festa de la Ciència és l’esdeveniment més rellevant del programa de divulgació de la Universitat de Barcelona i té com a objectiu aconseguir que la ciutadania i l’acadèmia dialoguin d’una forma directa, propera i divertida. Aquesta edició, la vuitena, es presenta amb una novetat molt important, ja que per primer cop, la Festa se celebrarà durant dues jornades consecutives: el matí de divendres 27 de maig (de 9 a 14 h) estarà destinat a centres educatius i la jornada de dissabte 28 de maig serà oberta al públic general.

La programació completa de la Festa d’enguany compta amb una cinquantena de tallers que tractaran un ampli ventall de temàtiques: realitat virtual, el funcionament del cervell, l’ús de la fonètica en la ciència forense, microbiologia, salut mental positiva, o ecologia, entre d’altres. Els tallers i les activitats experimentals preparades pels investigadors i les investigadores de la Universitat de Barcelona faran que els assistents pugui descobrir la ciència que els envolta, treballar la creativitat i aprendre a adoptar una actitud reflexiva i científica davant de qualsevol situació.

Què: VIIIa Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona.
On: a l’Edifici Històric de la UB.
Quan: els dies 27 i 28 de maig de 2022.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa