Vicky Peña i Josep Maria Pou en una imatge promocional de «Justícia», de Guillem Clua Foto: TNC


Catorze recomana els abonaments que ofereix el Teatre Nacional de Catalunya de cara a gaudir dels espectacles que prepara per a la temporada 2019-2020.

Descomptes especials, assistència preferent a espectacles gratuïts, poder veure els assajos en exclusiva… són només uns quants dels avantatges que suposa ser abonat o abonada del Teatre Nacional de Catalunya. I perquè no tot el públic és igual, ofereix diverses modalitats:

Abonament individual
, que permet triar entre 2, 3, 4 i 10 espectacles i bescanviar una única entrada per espectacle.

Abonament duo, que permet triar entre 2, 3, 4 i 10 espectacles i bescanviar dues entrades contigües per a la mateixa funció.

Abonament jove, per a joves fins a 35 anys, que permet triar entre 10 espectacles. És unipersonal i intransferible.

Els espectacles inclosos als abonaments són La Rambla de les Floristes, Mrs. Dalloway, Justícia, Les veus interiors, La mort i la primavera, Europa Bull, La casa de les aranyes, Solitud, Ahir, Monroe-Lamarr, Raphaëlle, Malditas plumas i L’huracà.
Els espectacles gratuïts amb reserva preferent per abonats són Solo una actriz de teatro, Una venjança com n’hi ha poques + Es rifa un home! + Les cartes, Solitud a Stromboli, somnis, signes i símbols i Compositores del Modernisme.

Què: oferta d’abonaments per a la temporada 2019-2020 del Teatre Nacional de Catalunya.
On: es poden adquirir a les taquilles del TNC, a les taquilles Tiquet Rambles, a través del telèfon 933 065 720 i a tnc.cat.
Quan: del 29 de maig al 18 de juny (període exclusiu de compra d’abonaments) i a partir del 19 de juny, en què s’obre la venda d’entrades al públic general i continua la venda d’abonaments.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa