Catorze
Bases legals del sorteig del lot de productes dels supermercats Bonpreu-Esclat


1. Objecte

Amb motiu de l’acord de col·laboració amb BON PREU SAU, NIF: B61353074 amb domicili fiscal Ctra. C-17, km 73 08509 Les Masies de Voltregà (Barcelona), Catorze Edicions SL, NIFB66257965, amb domicili fiscal Rambla de Prat 12, 3r 4a 08012 Barcelona, organitza un sorteig setmanal en què poden participar-hi tots aquells usuaris majors de 18 anys que deixin el seu nom i adreça electrònica fent referència a l’entrevista setmanal de la secció “Quilòmetre zero”, patrocinada per Bonpreu, que es publicarà al digital Catorze (www.catorze.cat) i que es compartirà a les seves xarxes socials.

El premi consistirà en un lot de productes BonPreu-Esclat.

S’anunciaran els guanyadors al mur de Facebook de Catorze i a través del Twitter i Instagram de Catorze. S’enviarà un mail al guanyador.

El premi té una validesa de dos mesos a partir del dia en què s’anuncia el guanyador/a.

2. Desvinculació pel que fa a Facebook, Twitter i Instagram

Facebook, Twitter i Instagram no patrocinen, avalen ni administren aquesta promoció, ni hi estan associats. L’usuari es desvincula totalment de Facebook, Twitter i Instagram i és conscient que està proporcionant la seva informació a les empreses Catorze.cat i a Bonpreu-Esclat i no a Facebook i/o Twitter i/o Instagram. La informació que proporcioni s’utilitzarà per gestionar la participació del concursant i per comunicar-li el premi.

3. Destinataris

El concurs està adreçat exclusivament a persones majors de 18 anys.

4. Mecànica del concurs

Per participar al sorteig l’usuari ha de:

a) Deixar el seu nom i cognom i adreça electrònica com a comentari a la web de Catorze de l’entrevista setmanal de la secció esmentada. Per respectar la privacitat dels participants els comentaris no es publicaran.

b) Enviar el seu nom i cognom i adreça electrònica a través d’un missatge privat de Facebook, Twitter o Instagram o bé amb un correu a participacatorze@gmail.com

Un cop fet això l’usuari entrarà automàticament en el sorteig del lot de productes BonPreu-Esclat.

5. Concurs

El sorteig serà setmanal i es farà a través de l’eina automatica random.org entre tots els usuaris que hagin complert correctament els requisits esmentats a l’apartat 4, “Mecànica del concurs”.

S’anunciaran els guanyadors al mur de Facebook de Catorze i a través del Twitter i Instagram de Catorze. S’enviarà un mail al guanyador.

Les dades facilitades pels participants s’incorporaran a un fitxer automatitzat de dades personals titularitat de Bonpreu-Esclat, amb l’objectiu de gestionar la participació en el concurs i realitzar les tasques inherents a aquest. Un cop finalitzada l’elecció del guanyador setmanal, seran incorporades a la base de dades de Bonpreu-Esclat amb la finalitat d’enviar-los informació comercial de Bonpreu-Esclat. També seran incorporades a les bases de dades de Catorze per enviar-los informació i novetats de Catorze.

Les persones participants actuen sota la seva responsabilitat per tal de disposar de la documentació necessària i complir tots els requisits necessaris per poder gaudir del premi.

En cap cas el premi es pot bescanviar per diners. Així mateix, tampoc podrà ser objecte de canvi, alteració o compensació.

6. Limitacions del concurs

Catorze Edicions SL es reserva el dret de modificar, si fos precís, les condicions d’aquest sorteig per d’altres similars, donant-li a la modificació el mateix grau de publicitat que a la present. Si per causes majors fos necessari ajornar o anul·lar el sorteig, es farà constar en les mateixes bases.

7. Cessió de les dades del guanyador

La persona guanyadora autoritza Catorze Edicions SL que publiqui als seus perfils de Facebook, de Twitter i d’Instagram el seu nom i cognoms per fer públic el resultat del sorteig.

8. Acceptació de les bases

La participació al sorteig implica l’acceptació de les seves bases reguladores i del criteri de Catorze Edicions SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió que pugui sorgir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa