Sortegem 4 entrades per al Saló Futura, Saló dels Màsters i Postgraus, que se celebrarà els dies 24 i 25 març. Si voleu participar en el sorteig, envieu-nos un mail abans del 21 de març a la nit a participacatorze@gmail.com, dient que hi voleu participar. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

 

Foto: Ovi Gherman

 

Un grau universitari o bé una formació professional o estudis superiors. Màster, postgrau. Lletres, ciències socials, artesania, salut, educació, ciències o art. Prendre decisions de futur no és fàcil. Hi entren en joc les indecisions, les preferències, les passions i les notes de tall. Durant la Setmana de la Formació i el Treball, la Universitat de Barcelona aconsellarà dels seus estands al Saló de l’Ensenyament, del 22 al 26 de març, i al Saló Futura, el 24 i 25 de març.

La UB, que té un alt percentatge d’èxit en la inserció laboral dels seus alumnes, orientarà els visitants amb una oferta de 73 graus i 150 màsters per escollir. Per donar-ho a conèixer, el dissabte 25 de març la Universitat farà dues ponències informatives de trenta minuts a l’espai Speaker’s Corner que habilita el Saló Futura. A les 11.30, Miquel Esteban Cortada oferirà la conferència Ves més enllà. Els Erasmus Mundus Joint Master Degree a la Universitat de Barcelona. I, a les 17.00, tindrà lloc la xerrada La formació postgraduada a la Universitat de Barcelona, a càrrec d’Òscar Mascarilla.

Per altra banda, al Saló de l’Ensenyament hi haurà un estand de l’Escola d’Idiomes Moderns. També hi tindrà presència La UB Divulga, un espai per fomentar els grups de recerca de la Universitat. A més, la UB desplega altres activitats dins d’aquesta Setmana de la Formació i el Treball. Esports UB instal·larà una pista de bàsquet on es jugaran els Campionats de Catalunya Universitaris i les Lligues Universitàries de Barcelona. I els Arreplegats de la Zona Universitària, els castellers de la UB i la UPC, acostaran els valors d’aquest món al públic a través de dos tallers. 

Foto: calafellvalo

Nou comentari

El piano

Comparteix

De mi

Som de carn i os i som esquerda
Comparteix

Paranoid Android

When I am king / You will be first against the wall
Comparteix

No ho puc fer per tu

Si ets bo per començar, també vull veure si ho acabes
Comparteix

Something

I don't want to leave her now/ You know I believe and how

Passadís

Equipo Crónica. Sense títol, 1972. Aquarel·la i guaix sobre teixit, 54 x 39 cm.
Comparteix

Tots van ser Picasso

Els Espais Volart exposen la col·lecció de 400 tapets decorats per artistes i escriptors en solidaritat amb el pintor
Comparteix

La Venus de Botticelli

14 obres d'un dels artistes més reconeguts del primer Renaixement
Comparteix

La soledat segons Hopper

14 obres de l'artista més representatiu de la pintura estatudinenca del segle XX
Comparteix

Soc infermer i només tinc dues mans

14 il·lustracions sobre la rutina del personal sanitari

Comparteix