Foto: Festival de Llegendes de Catalunya



Catorze recomana el Festival Llegendes de Catalunya, el FesLleCat, que celebra la seva desena edició els dies 6 i 7 de juliol a Sant Martí de Tous, a l’Anoia.

A Catalunya tenim un ampli llegat de llegendes populars de fons històric que ens identifiquen i expliquen qui som de generació en generació, i l’objectiu del festival és recuperar-les, potenciar-les i donar-les a conèixer perquè segueixin vives. Per això, els carrers i racons de Sant Martí de Tous es converteixen durant un cap de setmana en l’escenari de les històries i les llegendes més populars dels Països Catalans.

Algunes de les activitats principals de l’edició d’enguany són l’Apagada de misteri, en què el cas antic del poble quedarà a les fosques i 6.000 espelmes marcaran un recorregut de llegendes misterioses que acabarà al pati del castell del Tous, on l’actriu Clara Segura interpretarà una última llegenda; l’actuació de les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé; la presentació de La llegenda de Santa Jordina, de David Fernández i Lyona; i els Racons de llegenda, en què a diferents escenaris del poble es podrà gaudir de llegendes de regions de Tarragona, Girona, Lleida, Barcelona, de Sant Martí de Tous i dels Països Catalans. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Què: Festival de Llegendes de Catalunya.
On: a Sant Martí de Tous.
Quan: els dies 6 i 7 de juliol de 2019.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa