Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat

Un acte al CCCB analitza el compliment de la Carta Europea de Llengües Regionals o Minoritàries

Arxivat a: Recomanació, GeneralCatorze recomana gaudir del simposi “Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat”, organitzat per la Fundació Catalunya Fons per a la Defensa dels Drets dels Catalans (FCF). Es du a terme al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i té el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu és fer una anàlisi del compliment de la Carta Europea de Llengües Regionals o Minoritàries (CELRoM), justament quan se celebra el quinzè aniversari de la ratificació d’aquest text normatiu per part de l’Estat espanyol, i gairebé fa vint-i-cinc anys que es va redactar. És així com es procurarà concloure si actualment garanteix el dret de fer servir el català i l’occità.

La Fundació Catalunya Fons és una entitat sense finalitat de lucre que té per objectiu la defensa dels drets nacionals dels catalans, especialment els reconeguts en la Declaració Universal dels Drets Humans. Entre les seves línies d’actuació hi ha la protecció de la llengua catalana i l’assistència jurídica a causes relacionades amb violacions dels drets lingüístics dels catalans.

Què: Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat
Quan: 18 de novembre, fins a les 18:30
On: CCCB

Programa

Nou comentari

Juan Miguel Morales
Envia'ns un àngel que sigui com tu
Aniré com quan anàvem junts/ darrere les teves passes,/ d'esquena al futur
Més entrades...
Les flors de cada mes
Un calendari ens ensenya què floreix, de gener a desembre, en un jardí molt especial de Londres
Més entrades...