Catorze
Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat



Catorze recomana gaudir del simposi “Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat”, organitzat per la Fundació Catalunya Fons per a la Defensa dels Drets dels Catalans (FCF). Es du a terme al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i té el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu és fer una anàlisi del compliment de la Carta Europea de Llengües Regionals o Minoritàries (CELRoM), justament quan se celebra el quinzè aniversari de la ratificació d’aquest text normatiu per part de l’Estat espanyol, i gairebé fa vint-i-cinc anys que es va redactar. És així com es procurarà concloure si actualment garanteix el dret de fer servir el català i l’occità.

La Fundació Catalunya Fons és una entitat sense finalitat de lucre que té per objectiu la defensa dels drets nacionals dels catalans, especialment els reconeguts en la Declaració Universal dels Drets Humans. Entre les seves línies d’actuació hi ha la protecció de la llengua catalana i l’assistència jurídica a causes relacionades amb violacions dels drets lingüístics dels catalans.

Què: Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat
Quan: 18 de novembre, fins a les 18:30
On: CCCB

Programa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa