Vistes de Cinthia Marcelle. Una conjunció de factors Foto: Miquel Coll
Vistes de Cinthia Marcelle. Una conjunció de factors Foto: Miquel Coll

Catorze recomana l’exposició Cinthia Marcelle. Una conjunció de factors, que es pot visitar al Museu d’Art Contemporani de Barcelona fins al 8 de gener de 2022.

El MACBA presenta la primera retrospectiva mundial dedicada al treball de Cinthia Marcelle (Belo Horizonte, Brasil, 1974). Amb obres que daten des del 1998 fins avui, l’exposició combina fotografies i pel·lícules amb subtils intervencions espacials i dues instal·lacions a gran escala. Cinthia Marcelle és coneguda internacionalment per les impactants instal·lacions site-specific que ha produït en llocs com Nova York, São Paulo, Xarjah i Viena. Entre d’altres reconeixements, va ser guardonada amb una
menció especial a la 57a Biennal de Venècia el 2017.

Una conjunció de factors està comissariada per Isobel Whitelegg, historiadora de l’art, escriptora i curadora especialitzada en art brasiler. L’exposició posa èmfasi en la preocupació constant de Marcelle per les dinàmiques de la col·lectivitat i subratlla la singularitat estètica de la seva obra: des d’una poètica de l’acumulació, la multiplicació i la repetició, fins a l’ús de materials i colors que evoquen llocs i contextos específics.

Què: l’exposició Cinthia Marcelle. Una conjunció de factors.
On: al MACBA (plaça dels àngels, 1, Barcelona).
Quan: Fins al 8 de gener de 2023.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa