Imatge d’El Nadal del senyor Branquilló.

Catorze recomana les projeccions especials de Nadal del cicle Petits cinèfils que el CaixaForum Barcelona ha programat durant el mes de desembre de 2022.

Petits Cinèfils és un programa que contribueix a construir la mirada de l’espectador per gaudir del millor cinema. Té una programació familiar anual i una selecció curosa i variada de pel·lícules per iniciar els petits i els adults en el món del cinema. Per a les festes d’enguany, el cicle proposa una programació doble de 60 minuts de durada adreçat a un públic a partir de 3 anys:

A El Nadal del senyor Branquilló (Jeroen Jaspaert i Daniel Snaddon, 2015), el senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps de celebrar el Nadal amb la seva família? Completa la sessió L’escombra voladora (Jan Lachauer i Max Lang, 2012), nominada als Oscar 2014 a la categoria de millor curtmetratge d’animació, que explica la història d’una bruixa i la seva escombra màgica.

El cicle El Nadal del petit cinèfil comença amb la presentació a càrrec de l’equip educatiu del centre que ens explicarà les particularitats d’aquest cicle i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per entendre’l i gaudir-ne.

Què: les projeccions especials de Nadal del cicle Petits cinèfils.
On: al CaixaForum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona).
Quan: durant el desembre de 2022.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa