Marcelo Álvarez i Violeta Urmana a Un ballo in maschera

Catorze recomana la projecció d’Un ballo in maschera, de Giuseppe Verdi, que es podrà gaudir al CaixaForum el diumenge 30 d’octubre a les 19 h. Podeu comprar-ne l’entrada aquí.

Fins al 13 de novembre, el CaixaForum Barcelona programa el cicle Òpera filmada, una acurada selecció de les versions d’òpera imprescindibles per a qualsevol aficionat, que destaquen tant des d’un punt de vista musical i d’interpretació com teatral i audiovisual. Les propostes capten l’essència d’aquest gènere que Wagner va considerar “l’obra d’art total”.

A Un ballo in maschera, Giuseppe Verdi va posar a prova el seu enginy per incloure-hi contingut polític evitant la censura de l’època, fent servir una història d’amor com a pretext. Està basada en fets reals que narren la traïció i l’assassinat del rei Gustau III de Suècia. Encarregada inicialment per a l’Òpera de Nàpols, finalment es va estrenar a l’Òpera de Roma, i després de moltes dificultats. El CaixaForum projecta la magnífica versió produïda pel Teatro Real amb les veus excel·lents del tenor Marcelo Álvarez, la soprano Violeta Urmana i la direcció musical de Jesús López Cobos.

Què: la projecció d’Un ballo in maschera, de Giuseppe Verdi.
On: al CaixaForum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)
Quan: diumenge 30 d’octubre de 2022.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa