Catorze
El Planetari, una finestra a l’univers

Deserts glaçats d’Europa. © El Exilio / FLC.

Catorze recomana la programació del Planetari Digital del CosmoCaixa, que canvia periòdicament per oferir les millors projeccions de divulgació astronòmica i científica en una experiència immersiva.

El Planetari Digital del CosmoCaixa és una de les instal·lacions més avançades del seu gènere a escala internacional i compta amb un innovador sistema de projecció a cúpula completa amb la tecnologia estèreo més pionera i moderna del moment. Actualment, hi podeu gaudir aquestes quatre propostes:

Caçadors de planetes: una animació a cúpula completa coneixerem la història de la Celeste, una nena fascinada per l’astronomia. Recomanat a partir de 6 anys.

Dinosaures, una història de supervivència: una història per a tota la família que té el rigorós assessorament científic dels prestigiosos científics José Luis Sanz, Francisco Ortega i Jesús Martínez Frías. Recomanat a partir de 6 anys.

El cel d’avui: en aquest programa en directe es parlarà dels objectes celestes, les efemèrides i les constel·lacions que es poden veure a la nit, i, després del programa, reflexionar conjuntament i resoldre els dubtes que s’hagin generat. Recomanat a partir de 7 anys.

Postals d’altres mons: una projecció fulldome per explorar els paisatges dels planetes amb els quals compartim el sistema solar i també dels seus satèl·lits.

Totes les projeccions es poden seguir en català, castellà, anglès i francès i estan adaptades als col·lectius amb diferents discapacitats visuals.

Què: el Planetari Digital.
On: al CosmoCaixa (carrer d’Isaac Newton, 26, Barcelona).
Quan: en diverses dates i horaris.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa