Catorze
Un premi per a les creadores joves de Barcelona

El cartell de la convocatòria és de Carmen Segovia

Catorze recomana la nova convocatòria del Premi Joves Creadores que han obert el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, La Bonne, en col·laboració amb l’ICUB i la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona. El premi vol incentivar la producció i la creació audiovisual entre la població jove de dones de la ciutat, i enguany ho fa sota el lema “Les nostres mares”. La convocatòria és oberta fins al 28 d’octubre de 2022 i en podeu consultar les bases completes en aquest enllaç.

Les mares son origen i refugi, cos i paraula, el primer lloc en el que vivim el món. La relació amb la nostra mare és també el punt de partença de la relació amb una mateixa i des d’on aprenem a relacionar-nos amb les altres dones, d’aquí la complexitat relacional entre dones. Amb aquesta nova convocatòria, el Premi Joves Creadores vol incitar a la creació i la reflexió sobre la relació entre mares i criatures, una relació dotada de gran complexitat, plena de llums i ombres i oberta a qualsevol tipus de maternitat: mares, que havent parit o no, han maternat; mares que han estimat incondicionalment; o mares que han hagut d’abandonar les seves criatures.

El Premi consistirà en una dotació de 5.000 euros per a realitzar la proposta presentada, així com una residència tècnica a La Bonne per dur a terme la postproducció. Les guanyadores també participaran d’una mistress class amb una directora o realitzadora audiovisual. Podeu consultar les bases generals i les bases específiques del Premi Joves Creadores 2022. La convocatòria serà oberta fins al 28 d’octubre de 2022 i la documentació per a la inscripció es lliurarà de manera telemàtica.

Què: el Premi Joves Creadores 2022.
On: al web de La Bonne, el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.
Quan: fins al 28 d’octubre de 2022.

Més informació.

Elena Maravillas va ser la guanyadora del Premi Joves Creadores 2021 amb el curtmetratge Refugi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa