Catorze
Una jornada de l’abstracció a La Pedrera

Foto: Fundació Catalunya – La Pedrera

Catorze recomana la Jornada de l’abstracció, una proposta de la Fundació Catalunya – La Pedrera per aprofundir en l’exposició Els camins de l’abstracció 1957-1978, diàlegs amb el Museo de Arte Abstracto Español de Conca, que tindrà lloc el diumenge 6 de novembre de 10 a 14 h.

Expandint l’exposició que es pot visitar a la Casa Milà fins al 15 de gener de 2023, la Fundació Catalunya – La Pedrera organitza una jornada temàtica sobre l’art abstracte amb visites comentades, tallers, breus xerrades informals i música en directe a càrrec d’estudiants de l’ESMUC, que oferiran una mirada actual en diàleg amb l’obra exposada. Amb l’objectiu que cada visitant pugui apropar-se a l’art abstracte des de la mirada que li sigui més propera o interessant, la jornada integra quatre propostes pensades per a tots els públics i creades exclusivament per a l’exposició:

1. Accés a la Jornada de l’Abstracció
Es podrà visitar l’exposició lliurement (de 10 h a 14 h) i gaudir de les diferents intervencions musicals que s’aniran succeint al llarg de la jornada en diversos indrets de la sala.

2. Accés Jornada de l’Abstracció + Visita comentada
Inclou visita comentada (a les 11 h) a càrrec de Sergi Plans, un dels comissaris de l’exposició i l’accés a l’exposició durant tota la jornada (de 10 h a 14 h) i les diverses intervencions musicals que s’aniran succeint en diversos indrets de la sala.

3. Accés Jornada de l’Abstracció + Finestres
Els artistes Arnau Sala, Anna Carreras i Eduard Escoffet aportaran la seva experiència i personal mirada per dialogar amb les obres de l’exposició des d’angles diferents. Serà de 12:15 h a 14 h i comptarà amb breus intervencions musicals. Inclou accés a l’exposició durant tota la jornada (de 10 h a 14 h).

4. Accés Jornada de l’Abstracció + Visita comentada + Finestres
Aquesta proposta reuneix totes les anteriors: visita comentada a càrrec de Sergi Plans, xerrades dels artistes Arnau Serra, Anna Carreras i Eduard Escoffet i accés a l’exposició durant tota la jornada (de 10 h a 14 h).

Foto: Fundació Catalunya – La Pedrera

A més de les quatre propostes per al públic general, la jornada inclou una activitat pensada especialment per a infants de 5 a 10 anys. Color formes i textura, tot a l’una! consta d’una visita a l’exposició per introduir nens i nenes en l’art abstracte a través d’unes obres escollides i un taller creatiu per experimentar amb la forma, el color, la textura i els materials, tal com els artistes els utilitzaven en les seves composicions. Per acabar, els infants podran visitar i conèixer l’icònic terrat de La Pedrera.

Què: Jornada de l’Abstracció a La Pedrera.
On: a la Sala d’exposicions de La Pedrera.
Quan: el diumenge 6 de novembre de 2022, de 10 a 14 h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa