Foto: Pîxabay

Catorze recomana la IX Viquimarató de la Llengua Catalana, que organitzen el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria de Política Lingüística, i Amical Wikimedia, juntament amb els governs de tots els territoris de parla catalana. Tindrà lloc del 18 al 25 de novembre.

La Viquillengua d’enguany proposa editar les entrades de la Viquipèdia sobre pel·lícules i sèries en català per ampliar-ne els continguts, a partir d’una llista que en proposa les entrades per revisar. Alhora, també es suggereix la creació d’articles nous i la traducció dels continguts existents a altres llengües. A més, es convoquen activitats presencials per fomentar la participació. Les entitats que hi vulguin col·laborar poden fer-ho organitzant viquitallers presencials o coordinant-se per assolir reptes concrets.

Com a novetat, aquesta Viquimarató comptarà amb un concurs que premiarà els voluntaris més actius i un sorteig per a tots els participants. Els participants podran guanyar una subscripció anual a FilminCat, pel·lícules en suport físic, llibres i marxandatge (bosses, samarretes, cantimplores…), entre d’altres. També amb l’objectiu de fomentar la participació, es convida tots els participants a compartir vídeos molt breus a les xarxes socials on expliquin des d’on hi participen i el repte que s’han proposat amb l’etiqueta #ViquiLlengua7x7.

Què: la IX Viquimarató de la Llengua Catalana.
On: a Internet i també presencialment.
Quan: del 18 al 25 de novembre de 2022.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa