Foto: CultSurfing


El programa CultSurfing pretén catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars del territori de parla catalana. Dóna impuls a la creació de xarxa entre els diferents projectes per facilitar l’intercanvi d’idees, així com les col·laboracions entre ells. A més, facilita el contacte amb premsa i patrocinadors.

Els dos eixos principals del CultSurfing són:
– CatàlegConnecta. Consisteix en un catàleg en línia que inclou tota la informació sobre els projectes més singulars seleccionats per la comissió avaluadora. El catàleg 2013 i el del 2014 es poden descarregar en pdf o consultar en línia.
– JornadesConnecta. Són unes jornades de treball obertes als professionals de la cultura. Tenen com a objectiu posar en comú els projectes més singulars i fomentar les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges.

El CultSurfing està impulsat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa