La cultura que alimenta

La Fundació Catalunya La Pedrera i la Fundació Alícia uneixen cuina i art

 


Catorze recomana La Pedrera i Món Sant Benet: Cultura i alimentació, la segona edició del cicle d’activitats que posa en relleu la relació entre cuina i art. 

A la Pedrera tindrà lloc el dilluns 5 de març a les 19:00h, on el xef de la Fundació Alícia Jaume Biarnés, i el musicòleg Xavier Chavarría faran un recorregut per l’Europa del barroc fent-hi quatre parades: de la sofisticada i artificiosa cort de Versalles, passant per l’austera Alemanya luterana i la jovial Itàlia barroca, fins a la Barcelona de l’Arxiduc Carles d’Àustria. S’elaboraran plats en directe i Dani Espasa, al clavicèmbal, Farran Sylvan James, al violí, i Oriol Aymat, al violoncel, interpretaran peces musicals que ens aproparan més al context. A més, es podrà degustar una xocolata desfeta elaborada segons una recepta de l’època. A Món Sant Benet serà el diumenge 22 d’abril a les 12:00h on Jaume Biarnés i Xavier Chavarría estaran acompanyats dels músics Beatriz Jiménez, Albert Deprius i Josep Buforn.

Què: La Pedrera i Món Sant Benet: Cultura i alimentació.
On: a la Pedrera i a Món Sant Benet. 
Quan: el dilluns 5 de març a les 19:00h i el diumenge 22 d’abril a les 12:00h.

Més informació. 

Nou comentari

La Mercè fa 150 anys
Descobrim qui tocarà als concerts organitzats per Estrella Damm a la festa major barcelonina
Més entrades...