La Casa de Carlota

Catorze recomana els Premis d’Educació en el Lleure del 2019 de la Fundació Carulla, que estan adreçats a projectes que facin esplais, agrupaments, caus, casals i ludoteques. Us hi podeu inscriure fins al 29 de març i podeu optar a aquests premis:

Premi d’Estímul a projectes d’una entitat de lleure educatiu. Tres premis dotats amb fins a 2.000€ i assessorament i mentoria per a projectes que donin resposta a una necessitat del barri o comunitat que situïn l’aprenentatge dels infants i els joves al centre i fomentin la participació del seu entorn i comunitat.

Premi Trajectòria, amb la Direcció General de Joventut. L’educació en el lleure té una llarga tradició a Catalunya i és a les entitats amb història i trajectòria destacada en la voluntat de transformar la societat que es dedica aquest reconeixement. Cada membre del jurat de la Fundació Carulla proposa dues candidatures i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya decideix l’entitat guardonada amb 4.000€ que serviran per contribuir a fer que els seus projectes continuïn endavant.

Què: Premis d’Educació en el Lleure del 2019.
On: Fundació Carulla.
Quan: la convocatòria està oberta fins al 29 de març a les 24.00 h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa