Barcelona es vesteix de festa. El 24 i 25 de setembre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm obre les portes de bat a bat, tant a petits com a grans, per celebrar la Mercè. El recinte es convertirà en l’escenari i l’altaveu d’actuacions musicals, gastronomia, market i activitats per als més petits. Impulsant així, la cultura, la festa i el bon humor.


Infants entre aventures

A l’escenari Titelles pujaran Roulettes i el Tresor del pirata, dos espectacles de les companyies eLe i Marionetes Nòmades. Per tal d’entretenir els més petits, proposaran activitats com buscar tresors perduts o fer-los gaudir de la història d’Enzo, un nen que viu sense cap norma.



L’arquitectura del teatre

Els Jardins de Montserrat Roig ensenyaran com és l’estructura d’un espectacle. Els visitants podran seure en vàters per gaudir d’escenografies impulsades per energies renovables, muntatges d’animació o propostes de construcció d’Antigua i Barbuda: un col·lectiu que fa realitat els somnis més estrafolaris per vestir tot tipus de propostes teatrals.

Foto: Facebook Antigua i Barbuda



Amb bon gust

Enguany, la Fàbrica Damm donarà lloc a un market de moda, complements, artesania i marques emergents que es barrejaran amb alguns food trucks com Bicnic, Cuina Justa, Fileteando, Maria una crep o Mos de pa. Es podrà optar per propostes d’alta qualitat, veggies i aliments aptes per a celíacs per acompanyar les jornades.

Foto: Estrella Damm



Al ritme de la Mercè

Com cada any, es deplegaran dues grans propostes musicals: a la Fàbrica podrem trobar propostes com la de Pau Vallvé, Zulu Zulu, Renaldo & Clara, Joana Gomila, Crudo Pimento, The Zephyr Bones, Alien Tango o Malandrómeda, que ens oferiran concerts a les tardes. Mentre que a l’escenari Mediterràniament, a la platja de Bogatell, trobarem Manel, Txarango i Buhos el dissabte 23 a partir de les 21.30 hores, i l’endemà Joan Miquel Oliver, Mishima i Sopa de Cabra a partir de les 19h.

Escoltem catorze cançons de catorze grups que actuaran a la Mercè, tant a l’Antiga Fàbrica Damm com davant del Mediterrani.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa