Foto: Shutterstock


Catorze recomana el Concurs de relats i microrelats escrits per gent gran que organitza la Fundació “la Caixa” en col·laboració amb Radio Nacional de España i que enguany arriba a la 13a edició. Hi poden participar les persones a partir de seixanta anys fins al 29 de juliol.

La Fundació “la Caixa”, en col·laboració amb Radio Nacional de España, vol fomentar l’hàbit de la lectura i l’ús de la imaginació entre la gent gran, i, també, mostrar a la societat les seves habilitats, coneixements i valors. Per això, convoca una nova edició del Concurs de relats i microrelats escrits per majors de 60 anys. S’hi poden presentar microrelats de fins a cent paraules i relats de fins a quatre pàgines escrits en castellà a través del correu electrònic [email protected]; per correu postal a RNE, programa Juntos paso a paso, Av. de Radio Televisión, 4, 28223 Pozuelo de Alarcón, Madrid; i com a àudios de Whatsapp al telèfon 689 111 777 (aquí en podeu consultar les bases completes).

El premi consisteix en l’emissió de l’adaptació radiofònica del microrelat i relat guanyadors a Radio Nacional de España i la publicació del text a La Vanguardia i a les pàgines web de la Fundació “la Caixa” i de RNE, i també la possibilitat de formar part del jurat de l’edició vinent. A més, els relats finalistes s’editaran en un llibre de publicació biennal.

Què: el Concurs de relats escrits per gent gran.
On: per correu electrònic, correu postal o àudio de WhatsApp.
Quan: fins al 29 de juliol de 2021.

Més informació.

Gent gran participant en un taller literari. Foto: Fundació «la Caixa»

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa