Foto: Fundació La Caixa


Catorze recomana l’exposició Print3D. Reimprimir la realitat, que es pot visitar al CosmoCaixa Barcelona fins al 19 de setembre de 2021.

La impressió 3D té un munt d’aplicacions pràctiques, ja avui dia, com en la medicina, la construcció o l’art. Fins a quin punt transforma el nostre dia a dia i què suposa la impressió 3D per al sistema productiu actual? L’exposició proposa descobrir la versatilitat d’aquesta tecnologia, que permet mirar al passat recrear espècies ja extingides o relíquies arqueològiques i imaginar el nostre futur, fent servir aquesta mena d’impressió a l’espai i en altres planetes, on els recursos són molt limitats i la versatilitat d’aquesta tecnologia és inigualable.

Print3D. Reimprimir la realitat aplega més de 30 peces produïdes amb aquesta tècnica i ofereix activitats relacionades per a tots els públics, com el taller d’impressió 3D amb puré de patata (del 19 de desembre de 2020 fins al 5 de gener de 2021) i visites comentades (a partir de gener de 2021). Els clients de CaixaBank poden gaudir d’un descompte del 50% en el preu de les entrades.

Què: l’exposició Print3D. Reimprimir la realitat.
On: al CosmoCaixa Barcelona (carrer d’Isaac Newton, 26).
Quan: fins al 19 de setembre de 2021.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa