Instruments que desperten històries

Un cicle del Museu de la Música mostra la banda sonora que ha inspirat alguns escriptors

Foto: S. GuastevíCatorze recomana el cicle de conferències Lletra i música, que té lloc al Museu de la Música els dijous 12, 19 i 26 d’abril i el dijous 3 de maig, a les 18:30. Ens introduirem en les obres dels escriptors convidats a través de la música que els ha servit d’inspiració.

Dijous, 12 d’abril, Raül Garrigasait ens explicarà el vincle de la música romàntica amb la seva novel·la, Els estranys (Edicions del 1984)guanyadora del prestigiós Premi Llibreter. El 19 d’abril, Josep Pujol, el conductor del cicle, ens farà una tria dels millors relats de temàtica musical que podem regalar de cara a Sant Jordi. Una setmana després, el 26 d’abril, Miquel de Palol ens oferirà la seva visió de la música i de la ficció com a fonts de reflexió a partir de la seva novel·la Un home vulgar (Edicions 62). En darrer lloc, el 3 de maig, Jaume Cabré ens introduirà als contes de Viatge d’hivern (Proa), amarats de Bach i Schubert.

Què: el cicle de conferències Lletra i música.
On: Museu de la Música.
Quan: a les 18:30, el 12 d’abril, amb Raül Garrigasait; el 19 d’abril, amb Josep Pujol; el 26 d’abril, amb Miquel de Palol, i el 3 de maig, amb Jaume Cabré.

Més informació.

Nou comentari

Foto: Monestir de Pedralbes
Concert de Nadal al Monestir
Sortegem 2 entrades dobles per gaudir el concert de l'orquestra Verpres d'Arnadí
One
Més entrades...