Catorze recomana gaudir de Kalimat. El Teatre Nacional de Catalunya acull el relat de deu refugiats, cinc homes i cinc dones que, arran d’un curs d’escriptura del projecte Paramythádes, expliquen la seva experiència al camp de Nea Kavala, al nord de Grècia. Helena Tornero és qui adapta els textos gràcies a la traducció de Martí Camprodon, Monir Mir Jelloul, Abdallah Tagourramt el Kbaich i Lame Taljo i construeix aquesta dramatúrgia amb la veu de deu actors que fan el rol dels refugiats i l’ajuda d’Oriol Morales.

La plataforma Coincidències ha obert un espai web per recaptar diners per millorar les condicions de vida d’aquestes persones.

Ahmed Al Hamso, FatimaFaraj, GhadirGhadir, KhamissaHussein, Shaenaz Mamo, Bakher Mohamad, Mahmood Mohammad, Manar Mostafa, HusseinMostafa i Maryam Mustafa són els autors dels textos, els protagonistes de les represàlies.

Ho interpeten Roger Casamajor, Alicia G. Reyero, Anna Güell, Isak Férriz, Georgina Latre, David Menéndez, Jorge Picó, Marc Pujol, Manar Taljo, Teresa Vallicrosa, Joan Bentallé, Queralt Casasavas, Jordi Figueras, Carles Gilabert, Mireia Gubianas, Ramon Pujol i Vanessa Segura.


Què: Kalimat.
Quan: el 20 de desembre a les 20.00.
On: Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa