Catorze recomana gaudir del Mercat de Nadal del Llibre. El TR3SC, amb col·laboració amb la Fàbrica Estrella Damm, organitza el segon esdeveniment llibreter més important de l’any. S’hi reuniran més de 100 autors i unes 60 activitats literàries adreçades tant a nens com a adults.

Escriptors com Sergi Pàmies, Pilar Eyre, Ramon Gener, Rosa Regàs o Ramon Solsona presentaran i signaran les novetats editorials. També hi haurà un espai destinat a la poesia on trobarem des de recitals, que compten amb la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, fins a espectacles de poesia musicada amb Sílvia Bel, Tomàs de los Santos, Judit Neddermann i el duet Mirna Vilasís i Xavi Múrcia. Per als més petits hi haurà concerts amb el grup Xiula i The Pinker Tones.

Un altre dels al·licients d’aquesta edició és la incorporació de llibreries a l’exterior de la Fàbrica, la participació de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, que impartirà un taller de creativitat literària, i la presència de pop-up stores, que vendran productes literaris.

Totes les sales han estat rebatejades per a l’ocasió amb noms d’autors dels quals en celebrem l’aniversari literari: Montserrat Roig, William Shakespeare, Charlotte Brönte, Roald Dahl i Ramon Llull.

Què: Mercat de Nadal del Llibre.
Quan: 10 de desembre a partir de les 11.00.
On: L’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa