Laura Gil i Miquel Martí Foto: Estrella Damm


L’estàtua de Colom descansa sobre una ampolla d’Estrella Damm i no assenyala Amèrica, sinó el logo de la cervesa. Aquest mural es troba a l’espai Pier01, que, situat al Palau del Mar, acull un centenar d’organitzacions. Al costat del dibuix avui hi ha una barra que ofereix aigua i estrelles, un ampli assortit d’entrepans i croissants salats i un dj que punxa en directe per celebrar l’ampliació de l’aliança de Damm amb el seu soci BarcelonaTech City, una associació que representa més de 800 empreses del sector digital i tecnològic de la capital catalana.

“La voluntat d’aquest edifici és que els emprenedors trobin el seu espai”, diu el CEO de Barcelona Tech City, Miquel Martí. L’espai d’Estrella Damm està situat en un dels hubs tecnològics més innovadors a escala internacional, convertint-se així en un lloc de referència per a la celebració d’esdeveniments centrats en la digitalització, innovació i tecnologia. A més, servirà com a punt de trobada per a professionals del sector que vulguin compartir les seves idees.”

“La marca representa un dels grans valors de l’aspecte mediterrani”, afegeix Martí. “L’aposta ampliada de Damm com a main partner de Barcelona Tech City és un clar exemple de com les grans organitzacions que porten integrada la marca Barcelona van afrontant de manera decidida la transformació digital”. També explica que la creació d’aquest espai en el Pier01, lloc que acull des de start-ups fins a laboratoris d’innovació tecnològica i digital, persegueix un objectiu clar: “Tenir una antena activa per a la detecció de nous models de negoci d’interès i de talent i start-ups amb els quals Damm pugui col·laborar-hi”.

La directora de transformació digital d’Estrella Damm, Laura Gil, destaca: “Volem consolidar Damm com una marca referent en el digital. Mantenim un gran compromís amb la innovació tecnològica i la digitalització. Aquest nou espai servirà per impulsar processos transformadors en l’àmbit digital, ja que estarem més a prop d’aquest magnífic ecosistema digital que ens incentiva a innovar. És essencial unir forces amb institucions com Barcelona Tech City, que fa un treball magnífic per impulsar el sector digital i tecnològic internacional des de Barcelona”.

No hi ha faltat el brindis, amb una Estrella Damm a la mà i amb el mar als ulls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa