Arriba Nadal i amb ell l’oportunitat de trobar-nos, d’eixamplar el temps i de sentir-nos més a prop. De celebrar que, tot i que la vida sovint ens porti per camins ben diferents, ens seguim tenint a prop.

Un dels millors llocs per fer-ho segueix sent a taula. I si aquestes festes estan plenes de tradicions, n’hi ha una que ja torna ben puntual: la cervesa de Nadal de Damm en el seu disseny exclusiu. Una ampolla que, per cinquè any consecutiu, en cada glop guarda el record del Nadal dels anys cinquanta. Era llavors quan els mestres cervesers n’elaboraven unes d’especials per regalar-les als seus col·laboradors i amics, i desitjar-los així unes bones festes.

El temps ha passat, però la intenció és la mateixa: fer d’aquest desembre una oportunitat per brindar. Tenint present el fred i que el menjar en aquesta època de l’any és més contundet, la cervesa està vestida de color roure, amb reflexos ataronjats i amb una aroma de gran intensitat. L’escuma és més compacta i les bombolles són ben vives. Les primeres notes olfactòries són afruitades, com el préssec madur i la poma, i el disseny, per anar a joc amb aquestes celebracions, elegant.

Foto: netzanette

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa