El paladar com a protagonista

El Gremi d'Hostaleria de Sitges i Estrella Damm organitzen la tercera edicio de «La tapa de l'any»

Estrella Damm


Catorze recomana gaudir de la final de la tercera edició de La tapa de l’any. El Gremi d’Hostaleria de Sitges i Estrella Damm aposten un any més pels esdeveniments en què la gastronomia de qualitat n’és la protagonista. De Balaguer a Sitges, passant per Mataró i Palamós, els finalistes són dotze restaurants d’arreu del país. Elaboraran i presentaran en directe els seus plats a l’Auditori de l’Hotel Melià Sitges. Cua de bou, bacallà, brie i alfàbrega competiran en un mateix escenari per ser el millor maridatge. Una cita obligada per als amants de la bona cuina i de paladar refinat.

L’acte el presentaran l’actor i director de teatre i televisió Quim Masferrer i el xef Nandu Jubany. Els acompanyarà un jurat de luxe per a l’ocasió: Meritxell Falgueras, sommelier; Mikel López Iturriaga, periodista especialitzat en gastronomia; Ada Parellada, restauradora; i Carles Tejedor, direcció gastronòmica a Oilmotion. La compra anticipada de l’entrada inclou una tapa i un quinto d’Estrella Damm a qualsevol dels 34 establiments que participen a la ruta Sitges Tapa a Tapa, que se celebra del 30 de març al 9 d’abril.

Què: la final de La tapa de l’any.
Quan: 9 d’abril d’11.00 a 13.00.
On: l’Auditori de l’Hotel Melià Sitges.

Més informació.

Nou comentari

Les flors de cada mes
Un calendari ens ensenya què floreix, de gener a desembre, en un jardí molt especial de Londres
Més entrades...