Les pantalles americanes

Els Cinemes Girona acullen les produccions cinematogràfiques dels Estats Units

Foto: www.americanafilmfest.com

 

Catorze recomana gaudir de la 4a edició de l’Americana Film Fest. El Festival de Cinema Independent nord-americà de Barcelona porta a les pantalles catalanes les produccions cinematogràfiques dels Estats Units que s’allunyen dels estàndards de la indústria. 

Es projectaran fins a 19 pel·lícules, classificades en tres seccions: Americana TOP, que consta de vuit títols dels directors més reconeguts de l’indie actual; Americana NEXT, que presenta sis films més desconeguts però pels quals el festival aposta augurant-los un futur exitós; I Americana DOCS, una secció dedicada als documentals. També hi haurà un espai per als nens, Americana Kids, on els més petits gaudiran d’un taller sobre doblatge. A més, s’oferiran de nou els tallers de crítica cinematogràfica a La Casa del Cine: El crítico al desnudo Funambulistas americanos. 

Compta amb el patrocini de Movistar +Moritz i Jean Leon i el suport del Consolat General dels Estats Units a BarcelonaCatalunya Film Festivals i l’Ajuntament de Barcelona.  
 
Què: Americana Film Fest. Festival de Cinema Independent Nord-americà de Barcelona.
Quan: fins al 5 de març.
On: Cinemes Girona.

Més informació.

Nou comentari

Como el agua
Y un brillo de luz de luna/ iluminaba tus ojos
Més entrades...
ArticketBCN x Mariona Tolosa
Atracció per l'art
14 il·lustracions de Mariona Tolosa Sisteré, una de les il·lustradores convidades per ArticketBCN
Més entrades...