Foto: www.americanafilmfest.com

Catorze recomana gaudir de la 4a edició de l’Americana Film Fest. El Festival de Cinema Independent nord-americà de Barcelona porta a les pantalles catalanes les produccions cinematogràfiques dels Estats Units que s’allunyen dels estàndards de la indústria.

Es projectaran fins a 19 pel·lícules, classificades en tres seccions: Americana TOP, que consta de vuit títols dels directors més reconeguts de l’indie actual; Americana NEXT, que presenta sis films més desconeguts però pels quals el festival aposta augurant-los un futur exitós; I Americana DOCS, una secció dedicada als documentals. També hi haurà un espai per als nens, Americana Kids, on els més petits gaudiran d’un taller sobre doblatge. A més, s’oferiran de nou els tallers de crítica cinematogràfica a La Casa del Cine: El crítico al desnudo i Funambulistas americanos.

Compta amb el patrocini de Movistar +, Moritz i Jean Leon i el suport del Consolat General dels Estats Units a Barcelona, Catalunya Film Festivals i l’Ajuntament de Barcelona.

Què: Americana Film Fest. Festival de Cinema Independent Nord-americà de Barcelona.
Quan: fins al 5 de març.
On: Cinemes Girona.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa