Foto: CosmoCaixa


Catorze recomana Balenes, dofins i so, un tàndem perfecte, activitat que el CosmoCaixa programa per al cap de setmana del 18 i 19 de juny de 2022, a les 17 h.

El rorqual comú, el cap d’olla gris o el dofí ratllat són alguns dels éssers vius més espectaculars i curiosos que habiten al mar Mediterrani. Tots formen part del grup dels cetacis, els grans mamífers marins. L’activitat Balenes, dofins i so, un tàndem perfecte proposa descobrir com són, com s’alimenten, com es comuniquen i quan i on es poden trobar. La proposta, feta amb la col·laboració de SUBMON® – Serveis Ambientals Marins, apropa a les famílies el fascinant món dels cetacis a través de jocs interactius i experiències sensorials per explorar la vida dins d’un mitjà tan diferent del nostre com és l’aigua.

Infants i adults es convertiran en investigadors i investigadores de camp per conèixer les amenaces a les quals s’enfronten aquests animals a causa de la interacció amb els humans i reflexionaran sobre quines són les actituds i els comportaments més respectuosos cap a ells i el seu medi.

L’activitat està recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 9 anys i té un cost de 6 € per persona.

Què: Balenes, dofins i so, un tàndem perfecte.
On: al CosmoCaixa (carrer d’Isaac Newton, 26, Barcelona)
Quan: dissabte 18 i diumenge 19 de juny, a les 17 h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa