Repertoris i receptaris

La Fundació Catalunya - La Pedrera organitza una activitat de maridatge entre música i cuina

Foto: Derek Bruff


Catorze recomana gaudir de Cuina lírica: repertoris i receptaris clàssics. La Fundació Catalunya-La Pedrera produeix una activitat interdisciplinària feta per estimular els sentits. Cuina i música s’uneixen per compartir inspiracions i dialogar sobre la influència de l’art en el menjar. 

El xef de la Fundació Alícia Jaume Biarnés i el musicòleg Xavier Chavarría repassaran els moments àlgids de la cuina clàssica i els repertoris més populars de la lírica. Hi haurà receptes que es contextualitzaran històricament i musical, a la vegada que es batejaran amb noms operístics, d’obres o de compositors. Tot això amb la presència de l’acompanyament musical de Ricardo Estrada al piano, Beatriz Jiménez a la veu de soprano i Albert Deprius, com a tenor. 

Què: Cuina lírica: repertoris i receptaris clàssics.
Quan: 5 d’abril a les 19.00.
On: La Pedrera. 

Més informació.

Nou comentari

Manuel Forcano
I dins el pit / el vol d'un ocell a qui ha defallit sota les ales / l'aire
Més entrades...