Lourdes Fisa


Catorze recomana l’exposició SOS NATURA! de Lourdes Fisa, que es pot visitar al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí des del 26 de juliol fins al 29 de setembre.

Des de finals dels anys vuitanta Lourdes Fisa (Corbera de Llobregat, Barcelona 1964) treballa en el món de les arts plàstiques a plena dedicació. Gairebé tres dècades de marxa artística en què, per la seva capacitat creativa, ha consolidat una fructífera obra, reconeguda, exposada i premiada nacionalment i internacionalment.

A SOS NATURA!, Fisa, des d’un ferm compromís personal amb el medi ambient, ofereix un panorama poètic i reivindicatiu del valor de la natura i de l’impacte del plàstic en la biodiversitat i la nostra salut fent-se ressò de la fragilitat del nostre planeta i de com cada any, milions de tones de plàstic són abocades al mar amb les corresponents conseqüències. Partícules poc visibles també contaminen el medi ambient i entren en la nostra cadena alimentària fins arribar al nostre cos. L’obra de Lourdes Fisa conviurà amb la mostra Plàstic, produïda pel Museu de la Vida Rural i comissariada per Núria Vila.


Què: exposició SOS NATURA!
On: al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.
Quan: del 26 de juliol fins al 29 de setembre de 2019.

Més informació.

Lourdes Fisa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa