Visitants a la instal·lació de realitat augmentada per a conèixer els processos interns del Sol. Foto: Fundació
Visitants a la instal·lació de realitat augmentada per a conèixer els processos interns del Sol. Foto: Fundació “La Caixa”

Catorze recomana les visites guiades a l’exposició El sol. Vivint amb la nostra estrella que el CosmoCaixa ofereix al públic familiar amb infants a partir de 5 anys fins al 18 de desembre en diversos horaris (els podeu consultar aquí).

Com hem arribat a saber tantes coses del Sol? De quina manera vam aprendre a mesurar el pas del temps mitjançant en seguiment de la nostra estrella? Quina relació té la radiació solar amb la nostra salut? Com podem aprofitar aquesta font d’energia colossal? Aquesta visita guiada vol respondre aquestes preguntes i moltes altres. Les famílies descobriran la íntima relació que hi ha entre el Sol i l’ésser humà gràcies a les explicacions d’un educador, les peces museogràfiques i els mòduls interactius, i seran convidades a reflexionar sobre els temes tractats en una instal·lació audiovisual immersiva de gran format. L’objectiu? Gaudir d’una trobada pròxima i personal amb el Sol a través d’imatges espectaculars i vídeos reals de la nostra estrella obtinguts per diverses missions espacials.

Què: les visites guiades en família a l’exposició El sol. Vivint amb la nostra estrella.
On: al CosmoCaixa (carrer d’Isaac Newton. 26, Barcelona).
Quan: fins al 18 de desembre en diversos horaris.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa