Catorze recomana el Matefest-Infofest, que se celebrarà el dimecres 18 d’abril a la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona. La festa està organitzada pels estudiants de matemàtiques i d’informàtica de la Universitat de Barcelona i té com objectiu apropar aquestes matèries a tothom. Com? Mostrant una imatge positiva d’aquestes dues ciències, i posant de manifest la seva presència i el paper que juguen en la cultura i el progrés.

La Matefest-Infofest obre les portes no només als alumnes de secundària, que hi estan convidats a través dels seus centres educatius, sinó a tothom que hi estigui interessat (sense necessitat que siguin estudiants o professionals d’aquestes àrees). Hi haurà activitats relacionades amb les matemàtiques i la informàtica i les seves aplicacions en el món real, presentades amb un llenguatge planer, sense termes tècnics ni específics.

La Matefest-Infofest és, sobretot, un esdeveniment lúdic i festiu. Hi trobarem des d’estands amb exposicions fins a xerrades sobre temes molt diversos. Totes les activitats estan pensades per perquè aprenguis mentre te n’emportes un bon record.

Què: el Matefest-Infofest.
On: a la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona.
Quan: el dimecres 18 d’abril, de 9:00 a 13:00.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa